Красива къща с 3 спални и 3 бани в комплекса Majestic Sea Village на първа линия до морето

REF N: 7582

Имот: Къща
Стаи: 4 стаен
Цена: 140 000
Квадратура: 116 m2
Обзавеждане: Необзаведен
Етап: В експлоатация
Тип Ново строителство
Общо етажи: 2
Гледка Комплекс
Басейн
Интернет
Електричество
Вода
Климатик
Паркинг
Охрана
Близо до море
На брега на морето

Брокер

Мария Кънева

тел.+359878466691
тел. +359878466690

Вие предложете цена

Принтирай обявата

Обявата е видяна: 114

Описание Къща гр. Поморие : 7582

Красива къща с 3 спални и 3 бани в комплекса Majestic Sea Village на първа линия до морето

Majestic Sea Village е жилищен комплекс от затворен тип с уникално местоположение - първа линия на плажа с прекрасна гледка към морето. Комплексът е на 15 км от центъра на Бургас и само на 3 км от Поморие. Всяка къща впечатлява със своя елегантен и изискан силует. Сградите представляват великолепен избор от домове на първа линия до морето, които имат амбицията да поставят чисто нови стандарти за качество, комфорт и дизайн, уединение и уникална морска гледка. Разстоянието между съседните къщи, съчетано с ниските сгради в комплекса, френските прозорци в холите и високите тавани позволяват постоянна дневна светлина и красива гледка по всяко време на деня.

Къщата за продажба е на два етажа с обща площ от 116,22 кв.м. и се състои от:
Приземен етаж: светла и просторна всекидневна с кухня и трапезария, баня с тоалетна и мивка и голям балкон. Вътрешните стълби водят към горния етаж.
На горния етаж има 3 спални и две бани


Жилищният комплекс осигурява на своите собственици също безопасност и комфорт. Има денонощна охрана и видеонаблюдение, електронен контролен панел за водомери и електромери.
Специално за жителите в комплекса ще бъде изграден уникален санаториум „Балнео“. Предпоставка за създаването му е разположението на комплекса - между две солени езера, източници на лечебна кал и луга (Атанасовско и Поморие). Лечебните сили на калта от тези езера са добре познати от древни времена - тя е богата на водород, магнезий, калций, натрий, сулфат и други.
Ползването на съоръженията на санаториума „Балнео“ ще бъде безплатно за живущите в комплекса и под грижите на специално обучен медицински персонал и терапевти. Съвременните технологии, оборудване и природни ресурси превръщат санаториума Балнео в прекрасно място за профилактика, лечение, възстановяване и отдих. Освен калните процедури, СПА центърът ще предлага няколко вида масажи, парна баня, сауна, басейн. За повече комфорт, до санаториума Балнео, ще има търговска зона, която ще включва: кафе, ресторант, магазини, фризьорски и козметичен салон.
 

Карта на имота - Къща - : 7582

Контакт с нас

Обадете се сега

Мария Кънева

тел.+359878466691
тел. +359878466690


Изпратете запитване