Хубава селска къща само на 15 минути път с кола до Свищов и река Дунав

REF N: 8789

Имот: Къща
Стаи: 5 стаен
Цена: 8 500
Квадратура: 100 m2
Дворна площ: 2000 m2
Обзавеждане: Необзаведен
Етап: В експлоатация
Тип Тухла
Етаж: 2
Общо етажи: 2
Гледка Околности
Лице на път
Електричество
Вода
Паркинг
Стопански постройки
Гледка към парк
В Риболовен район
В ловен район
Селски имоти
Близо до река

Брокер

Катя Ставрева

тел.+359 878 466 699

Описание Къща гр. Свищов : 8789

Хубава селска къща само на 15 минути път с кола до Свищов и река Дунав

IBG Real Estates има удоволствието да ви предложи този имот, разположен в тихо село близо до Свищов и река Янтра. Свищов е крайбрежен град с много магазини, банки, университет, хотели, ресторанти и др. Има и ферибот до Румъния от Свищов. Велико Търново, което беше старата столица на България и любимо място за туристи, е на час път с кола до селото. Имотът е близо до град Русе и румънската граница.

Къщата е с обща площ около 100 кв.м., на 2 етажа с лятна кухня към нея. Приземният етаж се състои от антре, кухня, втора стая, мазе, баня и лятна кухня с достъп до кът за почивка с навес. На горния етаж има 2 спални, коридор и складово помещение, които могат да бъдат преустроени в баня и тераса с хубав изглед към околността. Къщата е в цялостно добро състояние, със солиден покрив, солидно изграден и лесен за ремонт.

Градината е около 2000 кв. м. с стопански постройки, които могат да бъдат преустроени в сервизи, игрална зала и др. Дворът предлага достатъчно място за отглеждане на разнообразни овощни дървета и зеленчуци, както и басейн и детска площадка.

Електричеството и водата са свързани към електрическата мрежа; интернет и цифрова телевизия също могат да бъдат свързани. Селото е много живо и е идеално за преместване или почивка.
Разстояния:

- на 25 км от град Свищов
- на 65 км от град Велико Търново;
- на 60 км от град Русе
- 90 км международно летище Букурещ
 

Карта на имота - Къща - : 8789

Виж още