Созополис Луксозни ваканционни къщи на Черноморието

REF N: 3808

Имот: Къща
Цена: 1 140 000
Квадратура: 452 m2
Дворна площ: 135 m2
Етап: В експлоатация
Тип Ново строителство
Гледка Море
Басейн
Интернет
Електричество
Вода
Климатик
Паркинг
Гледка към море
Охрана
Лукс имот
Канализация
Локално отопление
Гледка към басейн
Близо до море
На брега на морето

Брокер

Деси Димитрова

тел.+359 878 466 690
тел. +359 898 466 686
Skype : investbg1485

Описание Къща гр. Созопол : 3808

Созополис Луксозни ваканционни къщи на Черноморието

Созополис е създан като реплика на стария град Созопол с неговата уникалната архитектура и стил, с характерните калдъръмени улички, червени стрехи и двукатни еркерни къщи.
Архитектурният екип получи награда за работата си по проекта – признание от Съюза на Архитектите в България за високия професионализъм, което се присъжда веднъж на 20 години.
Всички къщи в Созополис са изградени за поколения напред от най-висококачествени материали и предлагат комфорт, щедро пространство и панорамни гледки към морето.
Можете да избирате между 56 двуетажни двуфамилни къщи и между 21 еднофамилни къщи (тип 8) със собствена градина. За удобството на всички собственици се грижи професионален екип по поддръжка.
На Ваше разположение е Средиземноморски гурме ресторант, в който храната е неповторимо удоволствие, а гледките завладяват съзнанието. За пълноценна почивка на Вас и семейството Ви са изградени два външни басейна, спа център, фитнес център, зона за масажи и център за красота. За децата е изграден детски басейн с пързалка, има открит и закрит детски кът с множество катерушки. За удобството на собствениците е изграден и супермаркет.
В Созополис ще имате лукса да ползвате собствен плаж, да сте близо до морето, но далеч от глъчката на курорта. Яхтеното пристанище е на 2 км от Созополис и предлага 200 места за лодки и яхти.
Созополис е комплекс, изграден от екип професионалисти и отговарящ на всички стандарти за качество и изисквания за удобство и функционалност.
Градчето е с напълно изградена инфраструктура, отговаряща на съвременните стандарти. Улиците са просторни и нови, всяка къща разполага със собствено паркомясто, включено в цената на къщата. Индивидуалните къщи (тип 8) също разполагат с по 2 безплатни паркоместа за автомобили. На входа на селището е предвиден удобен паркинг за гости на собствениците.

Информация за къщите:

Тип 8 са индивидуални къщи с панорамна гледка към морето, с квадратура от 350 до 650 кв. м. и прилежаща собствена градина и прилежаща тераса - двор. Индивидуалните къщи се предлагат без довършителни работи. Собствениците имат възможнст да реализират интериора по собствен проект. В цената на всяка индивидуална къща (тип 8) са включени 2 паркоместа, климатици, електрически радиатори, телефонна линия, интернет връзка.
 

Карта на имота - Къща - : 3808