Реновирана къща с 3 спални с голям двор близо до Бургас

REF N: 6905

Имот: Къща
Стаи: 4 стаен
Цена: 42 000
Дворна площ: 1980 m2
Обзавеждане: Обзаведен
Етап: В експлоатация
Тип Тухла
Общо етажи: 2
Гледка Околности
Електричество
Вода
Климатик
Гараж
След ремонт
В ловен район
Селски имоти
Без такса поддръжка

Брокер

Петър Наумов

тел.+359 878 466 691
тел. +359 878 466 690
Skype : investbg1485

Описание Къща гр. Средец : 6905

Реновирана къща с 3 спални с голям двор близо до Бургас

IBG Real Estates има удоволствието да ви предложи тази реновирана и напълно обзаведена къща в тихо село близо до град Бургас и плажа. Селото е близо до град Средец, в което има всичко - банки, голяма поща, магазини, барове, ресторанти. Бургас е на около 30 минути път с кола.
Имотът се предлага с голям и добре поддържан двор с площ от 1980 квадратни метра, заедно с масивна къща на 2 нива. Къщата се състои от:
Първи етаж: кухня и трапезария, всекидневна, две спални, врата на вътрешния двор към градината, голяма веранда, тоалетна на долния етаж с вана и мивка, и вътрешни стълби към горния етаж.
Втори етаж: спалня
Къщата се отоплява с печка на дърва в хола. Покривът на къщата е реновиран и изолиран; всички прозорци са с двоен стъклопакет; всички стени са изолирани, измазани и боядисани в бяло. В градината до басейна има и частично покрита зона за сядане. По-голямата част от двора е затревена, има и овощни дървета и грозде. Има два кладенеца, единият от тях е с помпа и кран, за поливане на двора. Къщата разполага с гараж.
Това е фантастичен имот с чудесно местоположение и за продажба на страхотна цена! Обадете ни се сега и уговорете оглед днес.

Разстояния:

- на 5 км от град Средец
- 20 км от голямото езеро Мандра
- на 35 км от Бургас и морския бряг

Карта на имота - Къща - : 6905