Реновирана къща с 3 спални с нов покрив и голяма градина, близо до Шумен

REF N: 6179

Имот: Къща
Стаи: 4 стаен
Цена: 40 000
Квадратура: 100 m2
Дворна площ: 1800 m2
Обзавеждане: Полуобзаведен
Етап: В експлоатация
Тип Тухла
Общо етажи: 2
Лице на път
Интернет
Електричество
Вода
Паркинг
След ремонт
Стопански постройки
В Риболовен район
В ловен район
Селски имоти

Брокер

Мария Кънева

тел.+359878466691
тел. +359878466690

Описание Къща гр. Шумен : 6179

Реновирана къща с 3 спални с нов покрив и голяма градина, близо до Шумен

IBG Real Estates предлага тази комфортна и напълно реновирана къща с 3 спални, разположена в спокойно село на 17 километра от град Шумен. В селото има няколко магазина, църква, химик, поща, училище и ресторант, както и редовен автобусен маршрут до Шумен. Наблизо има и жп гара. Летище Варна е на 75 километра.
Имотът за продажба се намира на парцел от приблизително. 1800 кв. М. на края на селото. Има висока външна стена навсякъде около имота за допълнителна сигурност и поверителност. Външен балкон на първия етаж предлага прекрасен непрекъснат изглед към селото до хълмовете наблизо. Къщата е с южно ориентиране и Wi-Fi е на разположение.
Къщата има двойна изолация - на външните и вътрешните стени, което спомага за спестяване на енергия и запазване на имота топло през зимата и прохладно през лятото. Покривът е чисто нов и непромокаем. Всички прозорци са двойно остъклени в профил в дъбов цвят. Къщата се състои от:
Приземен етаж Кухненски кът (5 х 3 м.), Малък коридор, водещ до тоалетна с напълно оборудвана пералня (4 х 3 м.), Спалня (5 х 5 м), от едната страна и на другата страна от кухнята - трапезария (5 х 5) и всекидневна зона (6 х 5 метра), която разполага с нова климатична инсталация и дърва за горене.
Горен етаж Външен достъп през стълбище до първия етаж, малък балкон с изглед към селото и местните хълмове, Главна спалня (6 х 5 м) с нов климатик и самостоятелна баня, втора спалня (4 х 3 м) с изглед към балкона и градината. Под стълбището има достатъчно място за домакински и градинско оборудване.
Всички настолни сгради са обновени наскоро, за да включат "външна кухня" (8x4 м) с дневна и трапезария и дърварелка, която да се охлади през по-студените месеци. Има и фитнес зала. Друг външен район е домът на басейна през лятото и зона за барбекю в други времена и зона за игри под прикритие с маса за билярд. В долната част на градината има голям единичен гараж с достъп отпред и отзад.

Разстояние:

- 10 км от гр. Шумен;
- 75 км от летище Варна и морския бряг;
- 100 км от летище Бургас и морския бряг.
 

Карта на имота - Къща - : 6179