Очарователна двуетажна къща с голям парцел, близо до Каварна и плажа

REF N: 6533

Имот: Къща
Стаи: 4 стаен
Цена: 63 000
Квадратура: 110 m2
Дворна площ: 3600 m2
Обзавеждане: Обзаведен
Етап: В експлоатация
Тип Тухла
Общо етажи: 2
Лице на път
Интернет
Електричество
Вода
Паркинг
Гараж
След ремонт
Локално отопление
Близо до море
На брега на морето
Близо до Голф

Брокер

Мария Кънева

тел.+359878466691
тел. +359878466690

Описание Къща Каварна : 6533

Очарователна двуетажна къща с голям парцел, близо до Каварна и плажа

IBG Real Estates има удоволствието да Ви предложи този прекрасен, напълно реновиран имот, разположен в много добре организирано село, на около 15 км от Каварна и един от най-красивите и непокътнати плажове в България. Селото е достъпно през цялата година и има редовен автобусен транспорт, няколко магазина, заведения и кафенета. Имотът е проектиран за целогодишно ползване.

Парцелът е с площ от 3 600 кв. м, а къщата е с площ 110 кв.м. и се състои от кухня с трапезария и хол с врати към градината, една просторна спалня, кабинет / може да се превърне в трета спалня /, голяма баня с душ, тоалетна и мивка, вътрешни стълби. до горния етаж, където е втората голяма спалня 40 кв.м и тоалетна с мивка.
Имотът е разположен върху парцел 3600 кв.м., с прекрасна лятна кухня и гараж. Има самостоятелна стопанска постройка с много добри размери и може да се използва като къща за гости. Къщата се продава напълно обзаведена и оборудвана.
Предлагайки невероятна цена, на такова спокойно място, в близост до плажове, градове и забележителности, имотът ще бъде идеален за всеки, който търси постоянно преместване, ваканционен дом или инвестиция.
Това е много добра стойност за цената на имота и ние силно препоръчваме да го разгледате.

Разстояние:

- 15 км от Каварна
- 75 км от международното летище във Варна
 

Карта на имота - Къща - : 6533