Селска къща с 6 стаи, гараж и голям парцел, близо до Велико Търново

REF N: 6075

Имот: Къща
Стаи: 6 стаен
Цена: 8 000
Дворна площ: 2184 m2
Обзавеждане: Полуобзаведен
Етап: В експлоатация
Тип Тухла
Етаж: 2
Общо етажи: 2
Гледка Околности
Камина
Електричество
Вода
Гараж
С преход
Локално отопление
Стопански постройки
Кладенец
В Риболовен район
В ловен район
Селски имоти

Брокер

Катя Ставрева

тел.+359 878 466 699

Вие предложете цена

Принтирай обявата

Обявата е видяна: 1195

Описание Къща с. Масларево : 6075

Селска къща с 6 стаи, гараж и голям парцел, близо до Велико Търново 

Имот в добре организирано село, на 50 км от Велико Търново. Селото е в близост до главната магистрала Русе-Плевен-София, коeто го прави лесно достъпен през всички сезони. Районът е подходящ за риболов и лов, тъй като има два язовира наблизо, а реките Янтра и Дунав са на 10-20 минути с кола.
Имотът предлага 2184 кв.м. градина, заедно с построените върху нея жилищни и стопански сгради. Къщата е в добро състояние. На приземния етаж има 2 преходни стаи, където е изградена традиционна камина, която може да затопли цялата къща, и още 1 стая, която в момента се използва като изба, но е идеална за вътрешна баня с тоалетна . На горния етаж има още 2 стаи, коридор, голяма спалня и веранда. Горният етаж е достъпен отвън чрез външно стълбище към верандата. Към къщата има пристройка, която може да бъде реконструирана в релаксираща зона с барбекю. Къщата и стопанската постройка се нуждаят от ремонт.
Размерът на градината позволява добавянето на плувен басейн, като остава достатъчно място за отглеждане на различни плодове и зеленчуци. В градината има кладенец, който може да се използва за напояване на градината, пълнене на басейн или алтернативно водоснабдяване.
Имотът е в близост до центъра на селото, но в същото време предлага уединение. Електричеството и водата са свързани към мрежата; интернет и наземна телефонна линия при поискване.
Имотът е:
- на 15 километра от град Полски Тръмбеш;
- на 29 километра от град Свищов и река Дунав;
- на 30 км от гр. Павликени;
- на 50 км от гр. Велико Търново
 

Карта на имота - Къща - : 6075

Виж още

Контакт с нас

Обадете се сега

Катя Ставрева

тел.+359 878 466 699


Изпратете запитване