Едноетажна къща близо до Русе и река Дунав

REF N: 8735

Имот: Къща
Стаи: 3 стаен
Цена: 11 800
Квадратура: 70 m2
Дворна площ: 1110 m2
Обзавеждане: Необзаведен
Етап: В експлоатация
Тип Тухла
Етаж: 1
Общо етажи: 1
Гледка Околности
Електричество
Вода
Паркинг
Канализация
Стопански постройки
В Риболовен район
В ловен район
Селски имоти

Брокер

Катя Ставрева

тел.+359 878 466 699

Описание Къща с. Тръстеник : 8735

Едноетажна къща близо до Русе и река Дунав

IBG Real Estates има удоволствието да предложи за продажба този ъглов имот с къща, стопанска постройка и два гаража на добър асфалтов път, разположен в много добре организирано село с магазини, поща, училище, кръчма и редовни автобуси. където можете да откриете спокойствието и в същото време да сте близо до голям град. Град Русе и румънската граница са само на 20 минути с кола.
Къщата е около 70 кв.м. и се състоят от светло антре, малък коридор, спалня, още една стая, която в момента се използва за хол, с достъп до голям гараж, който лесно може да се трансформира в голяма всекидневна с кухня и трапезария. Желязна стълба води до тавана, където можете да направите голяма спалня с тераса и хубава гледка към селото. Към къщата е прилепен вторият двоен гараж с директен достъп до улицата. Къщата също има мазе.
Дворът е с площ около 1110 кв.м., с лозе и малка стопанска постройка. Имотът се намира във високата част на селото и предлага прекрасна гледка, пространство и уединение. Къщата има голям потенциал да бъде преустроена в страхотна къща с перфектно местоположение.

Разстояния:
- на 25 км от град Русе и границата с Румъния;
- на 85 км от международно летище Букурещ (в Румъния);
 

Карта на имота - Къща - : 8735