Традиционна българска къща с четири спални, близо до град Русе

REF N: 6427

Имот: Къща
Стаи: 7 стаен
Цена: 33 000
Квадратура: 150 m2
Дворна площ: 1100 m2
Обзавеждане: Обзаведен
Етап: В експлоатация
Тип Тухла
Етаж: 2
Общо етажи: 2
Гледка Планина
Камина
Електричество
Вода
Гледка към гора
С преход
Локално отопление
Гледка към парк
В Риболовен район
В ловен район
Селски имоти
Близо до река

Брокер

Катя Ставрева

тел.+359 878 466 699

Описание Къща с. Червен : 6427

Традиционна българска къща с четири спални, близо до град Русе

IBG Real Estates има удоволствието да Ви предложи този изключителен имот с прекрасни гледки в парка на "Русенски Лом". Селото е само на 30 км от град Русе и е подходящо за постоянно живеене и почивка. Известен е с древния замък на средновековния град Червен. В непосредствена близост до крепостта и по поречието на река Черни Лом има ресторант с уникална атракция. В селото има магазин, поща и автобусни връзки до Русе и околните села.
Къщата е на два етажа - първата има голяма механа с традиционна камина, отделна кухня и складово помещение. На горния етаж има 4 спални, обзаведени в традиционен български стил, с дървено бельо по стените, всяка с дървени легла, баня с тоалетна и още една стая с достъп до голяма тераса с невероятна гледка към скалите. Къщата е с външна изолация и покривът е в много добро състояние.
Градината е 1100 кв. м. и е достатъчно равна и достатъчно голяма за отглеждане на разнообразни плодни дръвчета и зеленчуци и за добавяне на басейн. Стопанската постройка може да бъде превърната в барбекю, игрални зали, работилница и др. Имотът осигурява уединение и е подходящ за постоянно живеене, почивка или втори дом в чужбина.
Околностите са пълни с места за пикник и разходка. През деня можете да се насладите на риболов в реката. Недалеч от селото е пещерата Орлова чука; Друг исторически обект под закрилата на ЮНЕСКО са Ивановските скални църкви, а в близост до тях се намира красивият скален манастир БАСАРАБОВСКИ.
Имотът е:
- 15 км от град Две могили;
- 30 км от град Русе и от границата с Румъния;
- на 90 км от Велико Търново;
- 110 км от Букурещ (Румъния) и международното летище.
 

Карта на имота - Къща - : 6427