Къща с 3 спални и голям потенциал близо до гр. Русе и река Дунав

REF N: 2178

Имот: Къща
Стаи: 7 стаен
Стара цена: 8 500
Цена: 6 500
Квадратура: 150 m2
Дворна площ: 1000 m2
Обзавеждане: Необзаведен
Етап: В експлоатация
Тип Тухла
Общо етажи: 2
За ремонт
Електричество
Вода
Паркинг
Гледка към гора
Стопански постройки
В Риболовен район
В ловен район
Селски имоти
Близо до река

Брокер

Деси Димитрова

тел.+359 878 466 690
тел. +359 898 466 686
Skype : investbg1485

Описание Къща с. Горно Абланово : 2178

Имот в много живописно село близо до град Русе, река Дунав и границата с Румъния. Разстоянието от селото до река Дунав е 9.5 км, което е по-малко от 10 минути с автомобил. В селото има няколко магазина, местна кръчма, поща и редовни автобусни линии до околните градове и села. Русе е на около 25-30 минути път с кола и човек може да открие много възможности за шопинг и забавления за всички възрасти там.
Имотът предлага голяма двуетажна къща с лятна кухня, прикрепена към нея; стопанска постройка и паркинг в двора. Размерът на дворното място е 1000 кв.м. - Лесно за поддръжка и достатъчно голямо, за добавяне на плувен басейн. Къщата се състои от:
Първи етаж: една голяма стая със склад (подходящ за баня или кухня); коридор с мивка, който е бил използван като кухненски бокс; спалня остъклено антре и маза.
Втори етаж: голям и широк коридор; една много голяма стая в дясно и две големи спални в ляво. Коридорът е голям и има достатъчно място за добавяне на баня с тоалетна в края.
Лятната кухня се състои от една голяма стая и баня. В непосредствена близост до лятната кухня е постройка, която е много голяма, с висок таван и идеална за преобразуване. Тя би могла да се превърне в хубава голяма зала за игри и фитнес; автентични механа или нещо друго.
Имотът е достъпен през всички сезони чрез асфалтов път. Районът е подходящ за риболов, лов, колоездене, пикник, конна езда и др
Разстояния:
- 9,5 км от река Дунав;
- На 15 км от град Две могили;
- На 40 км от град Русе.
 

Карта на имота - Къща - : 2178