Продава Бизнес, Перник, Трън ,


Бизнес


Цена 195 000
 
Имот Бизнес
Стаи 12 - стаен
Квадратура: 652 m2
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж:
Общо етажи: 1
Строителство: Тухла
Тип Продава
Област Перник
Град Трън
Район
Търсене по Реф. № 6990

Описание на имота

Бизнес за продажба - комплекс от къщи за гости 2 *, ресторант 3 * и 9670 кв.м. земя, близо до София

IBG Real Estates има удоволствието да предложи за продажба този напълно функционален комплекс, състоящ се от 3 къщи за гости, традиционен български ресторант с голяма тераса и голям парцел, разположен в живописно планинско село близо до град Трън и само на 90 минути път с кола до столицата на България - София и международното летище. Комплексът се намира недалеч от българо-сръбската граница на 990 м надморска височина. Районът е привлекателен със свежия планински въздух и спокойствието.
Комплексът е построен през 2013 г. и се простира на голяма територия - парцел от 9 670 кв.м. зелени площи с достатъчно пространство за създаване на футболно или комбинирано спортно игрище, мини голф, детска площадка, басейн или дори игрище за конна езда, което би привлякло още повече туристи.
Всяка къща за гости е построена в автентичен традиционен български стил, ресторантът с прекрасната си слънчева тераса също е напълно оборудван и работещ. Има безплатен паркинг за посетителите. Къщите са с еднакво разпределение и всяка къща предлага: един апартамент и три двойни стаи със самостоятелни бани, вход и веранда. Общата застроена площ на всяка къща е 144 кв.м. а общият капацитет на къщите е 30 легла. 9 двойни стаи и 3 апартамента, всеки със самостоятелна баня и самостоятелна веранда. Стаите и апартаментите са напълно обзаведени, включително телевизор.
Ресторантът е с камина и разполага с капацитет 56 места плюс тераса с допълнителни 30 места. Ресторантът е напълно оборудван с кухня, 1 техническa стая и 3 тоалетни. Общата застроена площ на ресторанта и прилежащите му части е 220 кв.м. Общата застроена площ в комплекса (къщи и ресторант) е 652 кв.м.
Комплексът е централно отоплен на газ, което също осигурява постоянно течаща топла вода за приятния престой на посетителите. Цялото обзавеждане и оборудване в къщите, ресторанта и кухнята е в отлично състояние (като ново). 

разстояние:

- 21 км от град Трън
- 70 км от град Перник
- 95 км до столицата София и международното летище
 


Данни за контакти с лицето публикувало обявата

Мария Къневател.+359878466698
тел. +359878466690