Горно меню » ЗА НАС

За IBG Real Estates

Добре дошли в IBG Real Estates! От 2007 г. ние помагаме на хора като вас да намерят мечтаните имоти в България. Независимо дали търсите уютен апартамент в Слънчев бряг или просторна къща в района на Русе, ние сме тук, за да направим вашето пътуване до недвижими имоти гладко и приятно.

Нашата мисия

В IBG Real Estates нашата мисия е проста: да ви помогнем на всяка стъпка в намирането на идеалния имот. От предоставянето на точна информация до насочването ви през процеса на закупуване, ние се ангажираме да направим изживяването ви безпроблемно и възнаграждаващо.

Защо да изберете нас?

Персонализирано обслужване: Ние разбираме, че всеки купувач е уникален. Ето защо ние предлагаме персонализирано обслужване, съобразено с вашите специфични нужди и предпочитания.

Експертни насоки: С дългогодишен опит на българския пазар на недвижими имоти, нашият екип разполага с експертизата, за да ви помогне да вземете информирани решения и да намерите подходящия имот за вас.

Прозрачност: Вярваме в прозрачността и честността. Можете да ни се доверите, за да ви предоставим цялата необходима информация, за да вземете уверени решения относно покупката на вашия имот.

Нашите услуги

Търсене на имот: Независимо дали търсите къща със земя или апартамент, ние ще ви помогнем да намерите идеалния имот, който отговаря на вашия начин на живот и бюджет.

Консултация: Имате въпроси или нужда от съвет? Нашият приятелски екип е тук, за да ви предостави експертни насоки и подкрепа на всяка стъпка от пътя. 

Поддръжка след покупка: Нашият ангажимент към вас не приключва, след като сте закупили своя имот. Ще продължим да ви подкрепяме с всякакви въпроси или помощ, от която може да се нуждаете, дори след приключване на продажбата. 

Продажба на вашия имот: Ако имате имот за продажба, избройте го при нас! Ние ще ви помогнем да рекламирате вашия имот ефективно, за да достигнете до потенциални купувачи и да постигнете възможно най-добрата продажна цена.

Свържете се с нас

Готови ли сте да намерите мечтания имот? Свържете се с IBG Real Estates днес, за да започнете пътуването си с недвижими имоти!

Моля напишете вашето мнение за нас на нашата Фейсбук страница: www.facebook.com/IBG.Real.Estates